Tuesday, 26 May 2015

Pengedar SHAKLEE Sah dan Berdaftar Kawasan Ipoh dan Batu Gajah

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera.... Semoga kita semua berada di dalam lindungan-Nya..... Aamiin..

Hola hola holaaa.... Nak memperkenalkan diri sendiri sikit ni... Nama den Balqisy Ilanie. Umur BARUUUU nak masuk 35 tahun... heheheheh.... Di waktu pejabat 8-5, saya merupakan seorg penjawat awam di bwh Kementerian Kesihatan Malaysia.. Pejam celik pejam celik rupanya tahun ni merupakan tahun kesepuluh den dah dah jadi org gomen... Cepat je masa berlalu... Den baru je berkahwin selama 6tahun n dah ada sepasang anak... 

four of us in Semporna, Sabah


Dari suami ke isteri ke anak2, kami ber4 mmg pemakan Shaklee yg berjaya... Antara produk yg xpernah putus dlm umah kecil kami ni ialah:-
 ♥ ESP ♥ Mealshakes ♥ Alfalfa ♥ Ostematrix ♥ Lecithin ♥ Herblax ♥ Herbal Blend Multipurpose Cream ♥

Cukup le takat tu dulu... kang kalo buh semua apa yg ada dlm umah ni jenuh u olllsss nak baca..

Kalo nak tau teman ni dok Ipoh. Maka sesapa yg nak teman deliver produk Shaklee smpai ke dpn pagar umah u ollss pun In syaa Allah i akan buat. Sbb slalunya mcm tu lah layanan yg teman bagi kepada customer di sekitar Ipoh n BatuGajah.. Sbb I love to make new frens as well.... Tapi kalo rasa xselesa teman anto smpai ke depan umah, u just name  d place, kita jumpa je kat mana2 area Ipoh ni...

Just for your info, teman makan dulu produk Shaklee selama 11bulan, dah cukup puas hati, barulah teman join n daftar jadi ahli... Bukan simply2 join n jual n gebang pasal Shaklee secari mengkhinzir buta.... Setakat ke hari ni, 26.5.2015 dah 2 tahun teman makan produk Shaklee secara konsisten n in syaa Allah there will be no turning back. Teman ikhlas nak share ngan mengkomer semua pasal ke-best-an produk Shaklee ni.... Teman akan cuba share seberapa byk experience ngan kome kalo kome ada apa2 pertanyaan tentang Shaklee....

Nak wassap sembang2 pasai Shaklee amatlah dialu-alukan.... Just buzz me at 012-654 4373...

Ok, that's all 4 now... Mata dh makin layu n tgn n jari jemari dah lenguh menaip. Sbb teman tulih entry ni pakai tepon je.... Hehehehe....


















0 comments:

Post a Comment