Tuesday, 2 August 2016

OSTEMATRIX ElaK Kekejangan Kaki/Otot, Lenguh-lenguh Badan

Assalamualaikum... 

Hari ini saya nak bercerita serba serbi tentang ke'best'an bila kita konsisten makan Ostematrix ni.... 




Tau x ketumpatan tulang kita makin berkurang bila kita mencecah umur 30an... Itulah jangan terkejut pulak kalau tetiba p ukur tinggi, aikkk??? Kenapa macam dah kurang 1cm... Selama ni bertahun tinggi aku sekian2..... Jangan cuba salahkan alat pengukur tinggi tu... Itu adalah lumrah alam & manusia yang kita xleh nak lari..... 

TAPI...... Kita leh standby meng'macho'kan kekuatan tulang kita dgn membekalkan KALSIUM yang cukup... Ditambah plak lagi dgn kehadiran Magnesium dan Vitamin D, lagi cantekla bekalan kita untuk memelihara kesihatan tulang kita, agar x makin merendang terlampau cepat.... 

Oh ya, lupa nak bagitau, masalah tulang 'cepat mereput' ni lagi cepat terjadi di kalangan KAUM HAWA... Oh nooooo!!! So apa lagi cik kak-cik kak sekalian.... Makan je Ostematrix ni, utk pelihara tulang kita supaya xde cepat pendek, or renyuk.... 

Apatah lagi, bila makan Ostematrix ni terbukti, dapat elakkan masalah CRAMP KAKI atau KEJANG OTOT.... Lenguh-lenguh badan pun dapat dikurangkan sbb kita dah bekalkan badan kita dengan zat yang secukupnya. Makanya, dapatla kurangkan kos pegi Pusat2 Urut/Refleksiologi tu... hehehehe.... 

Cer tengok sendiri betapa bestnya Ostematrix ni, macam2 fungsi dia... Cuma perlu telan 4biji (MAXIMUM) sehari untuk memastikan badan kita cukup Kalsium... Pulak dah tu, pil ni mmg jenis senaaang je nak telan... licin ajer....

*jangan lupa follow saya di Facebook : BALQISY ILANIE ABU BAKAR untuk tgk banyak lagi kisah saya share pasal vitamin Shaklee ni... 




0 comments:

Post a Comment